Zagar Gjuetie Ne Shitje

Loading...
 • Zagar Lepuri Posavc  Te Andit Dhe EnDit

  Zagar Lepuri Posavc Te Andit Dhe EnDit MP3

 • qen zagar ne athine

  qen zagar ne athine MP3

  Jane ca qena te vegjel te cilat ka vajtur ti ushqej se ishin gati per te ngordhur.

  Tags: qen zagar, nena e madhe, bebat e vegjel

 • Zagar gjuetie

  Zagar gjuetie MP3

  Ky zagar ka humbur ai qe e gjene le te lajmrohet ne numrin 044/290-504 Do te kete edhe shperblim per ate qe e gjen.

  Tags: Zagar, gjuetie

 • Zagari (Xheki) Kampioni i Kosoves 2012 ( Zagari ne garë nga Prishtina)

  Zagari (Xheki) Kampioni i Kosoves 2012 ( Zagari ne garë nga Prishtina) MP3

  Kampioni i Kosoves 2011 dhe 2012 zagar i races Pasafc ( Xheki )

  Tags: Zagar, Thi, Gjueti, Kosove, Prishtine, Gara, 2012, hunting, hog, dog, Kosovo, wildschweine, jagd

 • zagar gjuetie Foxi

  zagar gjuetie Foxi MP3

 • duet qen-hoxhë në krujë / dog & imam duet

  duet qen-hoxhë në krujë / dog & imam duet MP3

  zoti i qenve https://vargmal.org/dan8718-sh40697.

  Tags: fe, feja, fetar, prifti, hoxha, xhamia, kisha, arabisht, qenisht, qenlehje, kruja, shqiptar, antiteist, ateist, ateizmi, religion, albania, albanian, antireligion, atheism, atheist, antitheism, antitheist

 • zagar lepuri shikone se si vjen lepuri drejt ne pushk

  zagar lepuri shikone se si vjen lepuri drejt ne pushk MP3

  Rabbit hunting.

  Tags: Rabbit hunting

 • Αντίγραφο του βίντεο qen zagar ne athine

  Αντίγραφο του βίντεο qen zagar ne athine MP3

  Jane ca qena te vegjel te cilat ka vajtur ti ushqej se ishin gati per te ngordhur.

  Tags: qen zagar, nena e madhe, bebat e vegjel

 • Florim hysenaj - Petrove me Zagar ne gjueti

  Florim hysenaj - Petrove me Zagar ne gjueti MP3

  Gjueti Florim Hysenaj - Petrove.

  Tags: zagart, ne, gater, MOV

 • Dema Me Zagar Te Vet Ne Gjueti

  Dema Me Zagar Te Vet Ne Gjueti MP3

  http://www.youtube.com/confirm_email?cid=257888896E9378F4&nid=vH-EMOhymVSMqAdEVoYWejhmzEbXpeIQAc-617I4roM=&next=/login?next=/

  Tags: Dema

 • gjuetia e lepurit 2011 dukat

  gjuetia e lepurit 2011 dukat MP3

  Tags: 111, 0402

 • klysht zagar

  klysht zagar MP3

  I created this video with the YouTube Video Editor (http://www.youtube.com/editor)

  Tags: YouTube editor

 • qen gjahu ne kucove

  qen gjahu ne kucove MP3

 • Zagar Pasavc Klysh

  Zagar Pasavc Klysh MP3

  pasavc.
 • Njoftim-Qen i humbur ne Durres

  Njoftim-Qen i humbur ne Durres MP3

  Kontaktoni ne facebook: https://www.facebook.com/amira.rad.583 Ne Twitter: https://twitter.com/kleu_fotografer Si dhe ne numrin tone te kontaktit: 0696164442 ...

  Tags: Movie

 • zagar i humbur

  zagar i humbur MP3

  I created this video with the YouTube Slideshow Creator (http://www.youtube.com/upload)
 • zagare gjahu

  zagare gjahu MP3

 • Qen zagar

  Qen zagar MP3

 • zagari

  zagari MP3

  zagari edhe qeni sharrit.

  Tags: qeni, sharrit, dhe, zagari

 • Aporti ne qurullajka 2011 qen gjahu shum i mire

  Aporti ne qurullajka 2011 qen gjahu shum i mire MP3

  Tags: Aporti, ne, qurullajka